3D print steunzolen van Sole by PodoPrinter

Deze printer is een unieke combinatie van een 3D printer met riemaandrijving en schuimfilament. Hierdoor zijn de mogelijkheden tot het maken van de ideale steunzool eindeloos. In tegenstelling tot de freesmethodes ontstaat er nauwelijks tot geen afval, wat beter is voor het milieu.

 

Daarnaast is er nog een speciale software. De software, genaamd PodoCad, is gebaseerd op de software van LutraCad. Hier kunt u zelf de steunzool op de gewenste manier modelleren en doorsturen naar onze printer via een eigen en uniek bestelsysteem. B-Motion heeft een eigen bibliotheek gemaakt van veelgebruikte steunzolen. Het is mogelijk om deze te koppelen aan de software. De steunzolen in de bibliotheek kunnen altijd nog naar wens worden aangepast.

Hoe het werkt

Van footscan tot 3D PodoPrinter steunzool in 3 stappen

new images_0025_Layer 1

Footscan analyse

De podotherapeut: na een intakegesprek scannen en analyseert u de voeten met behulp van uw 2D- of 3D-scanners. Beide zijn gemakkelijk te integreren in de software voor optimaal resultaat.

Design en 3D printing

De podotherapeut: op basis van deze gegevens genereert de footscan-technologie een ontwerp. Dit ontwerp kan verder worden aangepast aan de specifieke situatie en uw advies. Hierbij kunt u gebruik maken van de bibliotheek van B-Motion.
B-Motion: U verstuurd dit ontwerp via een eigen en uniek bestelplatform naar B-Motion. Het digitale design wordt daarmee rechtstreeks naar onze 3D-Printer verstuurd en gaat direct voor u aan de slag.

Kwaliteitscontrole en aflevering

B-Motion: Na een laatste kwaliteitscheck in onze werkplaats worden de 3D print steunzolen naar uw praktijk verzonden.

Heeft u vragen?

U werkt nog niet met RSscan, een 2D- of 3D-footscan systeem maar wilt dat in de toekomst wel gaan doen?

Neem dan ook contact met ons op. Wij brengen u in contact met de Nederlandse distributeur.

U werkt met Paromed software?

Naast de 3D geprinte inlegzolen bestaat er ook de mogelijkheid voor het frezen van inlegzolen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem dan contact met ons op.

U heeft een dringende vraag?

B-Motion is 24/7 bereikbaar

Wat zijn de levertijden?

Wij garanderen de snelste levertijden en iedere week een vast verzend moment.

Wat is de prijs?

Prijs is geen belemmering. U en uw cliënt krijgen de beste prijs.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?