Dynamische footscan technologie.
De basis van Phits 3D print steunzolen.

Wij bieden de meest persoonlijke oplossingen van voetondersteuning. Wanneer u beschikt over een RSscan footscan drukmeetsysteem en de V9 footscan software dan heeft u de mogelijkheid om uw patiënten de Phits™ 3D geprinte inlegzolen aan te bieden. Phits™ zijn beschikbaar in een ruim assortiment modellen voor zowel comfort, smal, breed, correctie als voor gebruik bij diverse sportactiviteiten.

Hoe het werkt

Van footscan tot Phits 3D print steunzool in 3 stappen

Dynamische footscan analyse

De podotherapeut: na een intakegesprek scannen en analyseert u het gangpatroon met behulp van dynamische drukmetingen, het footscan-systeem. De footscan is koploper met zijn sensordensiteit van 4 sensors per cm2 en meetfrequentie tot 500Hz.

Design en 3D printing

De podotherapeut: op basis van deze gegevens genereert de footscan-technologie een ontwerp. Dit ontwerp kan verder worden aangepast aan de specifieke situatie en uw advies.
B-Motion: Uw stuurt dit ontwerp naar B-Motion en onze Phits 3D-printer transformeert het digitale design vervolgens in ultralichte inlegzolen. Tenslotte worden de 3D-geprinte zolen afgewerkt met een schokdempende comfortlaag.

Kwaliteitscontrole en aflevering

De podotherapeut: Na een laatste kwaliteitscheck is uw cliënt welkom bij u om de Phits 3D print steunzolen te komen aanmeten én het lichaam zo bij iedere stap de ideale balans te geven.

Heeft u vragen?

U heeft al wel een RSscan footscan systeem hebt, maar werkt nog met de V7 software?

Dan is het raadzaam om te upgraden naar de V9 software. Neem hiervoor contact met ons op.

U werkt nog niet met een RSscan footscan systeem maar wilt dat in de toekomst wel gaan doen?

Neem dan ook contact met ons op. Wij brengen u in contact met de Nederlandse distributeur.

U werkt met Paromed software?

Naast de Phits™ 3D geprinte inlegzolen bestaat er ook de mogelijkheid voor het frezen van inlegzolen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem dan contact met ons op.

U heeft een dringende vraag?

B-Motion is 24/7 bereikbaar

Wat zijn de levertijden?

Wij garanderen de snelste levertijden.

Wat is de prijs?

Prijs is geen belemmering. U en uw cliënt krijgen de beste prijs.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Gratis paar Phits voor u

Zo wordt u een echte Phits ambassadeur: stuur ons de data van uw eigen loopanalyse en we sturen u een persoonlijke set Phits steunzolen retour. Voelen is weten!