Revere

Revere schoenen, slippers en sandalen

Omdat de zoektocht naar schoenen, slippers en sandalen met uitneembaar voetbed voor veel mensen lastig is, hebben wij besloten het heft zelf in de hand te nemen en besloten sandalen en schoenen met uitneembare binnenzolen van het merk Revere te gaan verkopen. Dit merk komt uit Australië en kenmerkt zich door het uitneembare voetbed waardoor ruimte ontstaat voor uw eigen op maat gemaakte inlegzolen.

Revere schoenen, slippers en sandalen
Omdat de zoektocht naar schoenen, slippers en sandalen met uitneembaar voetbed voor veel mensen  lastig is, hebben wij besloten het heft zelf in de hand te nemen en besloten sandalen en schoenen  met uitneembare binnenzolen van het merk Revere te gaan verkopen. Dit merk komt uit Australië en kenmerkt zich door het uitneembare voetbed waardoor ruimte ontstaat voor uw eigen op maat gemaakte inlegzolen.

In onze praktijk hebben wij een display geplaatst met daarop acht modellen waar u uit kunt kiezen. De maat kunt u met behulp van deze proefschoenen passen en de kleur kunt u zelf bepalen. Bij ieder paar sandalen worden riemverlengers meegeleverd, waardoor u met een brede voorvoet of een hoge voetwreef de riempjes van de sandalen kunt verlengen. De schoenen, slippers en sandalen  van Revere  zijn alleen verkrijgbaar via podotherapeuten en worden dus niet verkocht in schoenwinkels.

 

Stijl & comfort gecombineerd
Het is niet altijd even makkelijk om goed passende schoenen te vinden, waar de zolen goed in gaan en die er mooi uitzien. Toppodo podotherapeuten  heeft Revere schoenen, slippers en sandalen die geschikt zijn voor  verschillende voettypes. Alle schoenen hebben een uitneembaar voetbed waardoor ze zeer geschikt zijn voor uw op maat gemaakte inlegzool en dit gaat niet ten koste van het fraaie design. De schoenen van Revere  zijn modern, bieden kwaliteit, comfort en stijl.

Comfort

  • De gepolsterde hielpartij zorgt voor extra comfort en aanvullende schokabsorptie
  • Een ondersteunend voetbed zorgt voor verbeterde afwikkeling
  • Met de hand verwerkt kwaliteitsleder wordt gebruikt als boven- en voering materiaal
  • Een uitneembaar voetbed maakt de schoen uitermate geschikt voor inlegzolen
  • De mogelijkheid tot het verlengen van de riempjes met klittenbandsluiting biedt maximale individuele pasbaarheid

 

Kwaliteit
In het productieproces van de Revere schoenen wordt het gebruik van hoogwaardige materialen gecombineerd met het ambacht schoenen maken. Om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen worden alle materialen met de hand geselecteerd en getest. Zowel het bovenwerk als de voering van de Revere schoenen zijn gemaakt van het beste leder. De uitneembare comfort zool bevat een antibacteriële toplaag. Het totale productieproces voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden waardoor constante hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd kan worden.

Riemverlengers
Omdat voeten verschillen in vorm, hoogte, breedte  biedt Revere  de mogelijkheid om sandalen en slippers individueel aan te passen. Dit is mogelijk zonder het uiterlijk van de schoen aan te tasten. Met de Revere  riemverlengers kan er tot 15mm extra volume gecreëerd worden bij alle schoenen met een klittenbandsluiting. Zo is voor ieder model en kleur een optimaal comfort verzekerd.

Als u interesse heeft in een Revere, kunt u een afspraak maken op nummer: 043-3212386

U kunt dan samen met de podotherapeut bepalen wat de beste maat is, welk model u wilt en of u hier voor ook een paar inlegzolen wilt. Uw podotherapeut zal dan de sandaal voor u bestellen. De levertijd bedraagt 2 weken.

Bekijk hier voor de  gehele collectie van Revere en vraag naar de mogelijkheden bij Toppodo podotherapeuten.