Nieuw in onze collectie: Solidus

Duitse degelijkheid, ambachtelijk en op maat gemaakt met liefde voor detail en gevoel voor stijl.
Solidus schoenconcepten zijn ook in nauwe samenwerking met orthopedisten en specialisten ontwikkeld en voldoen aan de moderne eisen van onze klanten. De kwaliteitseisen die aan de verwerking en het gebruik van materialen gesteld worden, liggen zeer hoog.

Bekijk hieronder de collectie

Een perfecte binnenuitrusting voor een goed voetklimaat
Het natuurlijke afrollen bij het gaan en de dempende werking van onze luchtkussenzolen zijn belangrijke vereisten voor het uitstekende draagcomfort van onze schoenen.

Optimaal comfort door lengte- en breedte maten
Wij bieden in onze collecties 8 schoenbreedtes aan voor dames (van F tot de extra brede maat W) en 4 schoenbreedtes voor heren (van G tot de extra brede maat N). Zo is er voor elke voet een optimaal passende schoen te vinden.

Het Solidus-voetbed is op de passende leestvorm afgestemd
De samenstelling van het materiaal is aan het type schoen aangepast. Deze voetbedden zijn allemaal anatomisch uitgewerkt.

Het voetgewelf wordt zijdelings en dwars ondersteund
De hiel en de bal van de voet worden ontlastend gedempt en de afrolbeweging van de voet wordt bij het gaan geoptimaliseerd.

Alle leesten zijn geschikt voor orthopedische steunzolen
Met verschillende modellen stretch- en klittenbandschoenen en boottees  geschikt voor losse steunzolen behoort Solidus in dit marktsegment tot de top.

Heel speciale vormen voor speciale verzorging
Therapo Solidus is een leest voor erg gevoelige voeten, of Diabetico Solidus voor de speciale verzorging van de voeten van diabetici en mensen met reuma.