Comfortabel mooi!

Waarom fijne schoenen?

Deze schoenen worden alleen verkocht via een netwerk van voetspecialisten omdat deze voetspecialisten u een extra service kunnen bieden bij de aanschaf van uw schoenen.

Een verrassende bijkomstigheid

Oh, dat zijn fijne schoenen! Een veel gehoorde kreet, maar vaak geuit door mensen die puur op uiterlijk gekocht hebben en het comfort als een verrassende bijkomstigheid zien. Bij fijneschoenen.nl draait het om comfort. Onze schoenen; sneakers, sandalen, slippers en modeschoenen hebben allemaal deze beleving, maar dan met een zeer mooie, moderne vormgeving als bijzondere bijkomstigheid!

Bekijk hieronder de collectie

Revere, Wallin & DIVADI – COMFORTABEL MOOI

Een complete lijn in modieuze, comfortabele schoenen, dat brengen de merken  Revere, Wallin en DIVADI. Drie gerenommeerde schoenontwerpers, die elk vanuit hun professionele oorsprong comfort, uiterlijk en moeilijke voeten bij elkaar wisten te brengen. Wallin onder andere met een gepatenteerde drukvermindering (MPR). Revere onder andere met een Persoonlijk Pas Systeem en DIVADI biedt u de mogelijkheid om te kiezen voor zowel een comfortable vegan comfortsneaker en tegelijkertijd uw ecologische voetprint te verkleinen omdat voor elk verkocht paar DIVADI sneakers een boom geplant wordt.

Revere en Wallin  bieden een standaard mogelijkheid om de inlegzool eenvoudig uit de schoen te halen en te vervangen voor een onzichtbare inlegzool gemaakt door uw voetspecialist. Alhoewel de DIVADI inlegzool dit seizoen nog in de schoen geplakt zit is deze te verwijderen, voor het volgende seizoen zullen de ook de DIVADI schoenen geleverd worden met een eenvoudig uitneembare binnenzool. Op deze manier brengen deze topmerken een oplossing voor een grote groep mensen met probleemvoeten.